De leerling vertelt


Philip Coenen

Vertelt 26 Oktober 2018:

Ik was nooit van plan mijn motorrijbewijs te halen. Voor mijn maat Zino was het zijn droom en ik dacht “laat ik mijn roze papiertje wat aanvullen”.
Na de eerste proefles dacht ik hier gelijk heel anders over. Wat is motorrijden vet! Viktor is een topper. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en als het even niet lukt is zijn geduld oneindig. Hij heeft ons beiden in 1 x door de AVB en AVD geloodst. Flexibel met afspraken en altijd met een glimlach naar huis.
Vik bedankt en ik wens je veel studenten toe op de motor


Zino Bellai

Vertelt 25 Oktober 2018:

Passie, skills en humor…
Ik kan nog wel even doorgaan maar dit zijn de drie woorden die in mij opkomen als ik denk aan Viktor! Motor rijden kon voor mij niet beter beginnen dan bij less=more. 8 jaar geleden heb ik Viktor leren kennen op een verjaardag waar ik bij het weggaan het volgende tegen hem zei: als jij later jouw eigen rijschool hebt kom ik bij je lessen! Heb mij aan me woord gehouden en zonder spijt.

Door Viktor zijn inzet en enthousiasme ben ik met vlag en wimpel geslaagd en kan ik met vol vertrouwen de weg op!

Super bedankt goos!


Frank van As

Vertelt 16 Oktober 2018:

Dat je een fijne instructeur zou zijn bleek al uit de recensies vanuit alle hoeken. Zelf beleven is pas écht toegeven. Wat een ongelofelijk prettig persoon ben jij. De toewijding welke jij hebt voor je vak én voor je leerlingen is prachtig om mee te mogen maken. De route naar het behalen van het motor rijbewijs was niet elke keer enkel nuttig maar ook bere gezellig. Jij weet exact te vertellen waar de verbeterpunten liggen. Soms met een gepaste (en toch zachtaardige) kritische noot maar altijd op een rustige en daardoor prettige manier. Vik, je bent een kanjer en ik ben je erg dankbaar voor de mooie tijd samen op de motor. Nu is het tijd om elkaar écht op het asfalt te gaan ontmoeten wat regelmatig zal gaan gebeuren. Bedankt!


Guus Grit

Vertelt 27 september 2018:

En toen wilde ik ineens mijn motorrijbewijs gaan halen. Aangezien ik Viktor al lang ken was er geen andere mogelijkheid dan bij LESS=MORE te gaan lessen. De lessen zijn precies zoals ik Viktor ken, rustig, gezellig, vol met passie en af en toe een grap! Voor mijn examen was ik heel erg zenuwachtig maar hier kan Viktor gelukkig goed mee omgaan. Het plannen van lessen gaat heel eenvoudig per telefoon of whatsapp en hier is Viktor erg flexibel in. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!


Rick de Rooij

Vertelt 14 september 2018:

Midlife crisis en dan na 20 jaar weer op de motor stappen: dat is naast ontzettend gaaf ook best spannend. Om het motorgevoel weer terug te krijgen en weer veilig de weg op te kunnen, heb ik een paar opfrislessen genomen bij LESS=MORE. Dat bleek een gouden keuze. Naast dat hij ontzettend veel lol en humor heeft, is Viktor Steinfelder ook gewoon een vakman die mij weer snel aan vertrouwen op de motor heeft geholpen. Goed inspringend op de dingen die ik nog kon en kritisch op die zaken die soms heel ver weg waren gezakt, heeft Viktor me letterlijk en figuurlijk weer op weg geholpen. Heel erg leerzaam, maar vooral ontzettend leuk.


Koen Richel

Vertelt 25 augustus 2018:

“Viktor is de meest relaxte en duidelijke instructeur die je maar kan wensen. Geen enkele les ben ik met tegenzin bij hem in de auto gestapt. Elke les was het gezellig en na in 1 keer mijn praktijk te hebben gehaald kan ik niet anders zeggen dat hij niet alleen een geweldige rijleraar is maar ook een goeie vriend. Oh en daarbij komt ook nog dat hij een lekker muzieksmaak heeft. Geen must natuurlijk maar wel een dikke plus! Ik raad hem iedereen aan die op een goeie en vriendelijke manier zijn rijbewijs wil halen!”

Groetjes Koen Richel


Melvin Regeer

Vertelt 16 augustus 2018:

Dames, heren, motorliefhebbers.

Mijn avontuur met de heer Steinfelder begon ongeveer 5/6 jaar geleden. Ik had een tegenslag met een andere rijschool maar werd erg goed opgenomen door Viktor en de rijschool waar hij toen werkte. Toen na 3 examens verder zei ik tegen hem: “Als jij later je eigen rijschool hebt, kom ik zeker bij jou mijn laatste examen halen!” Zo gezegd zo gedaan! Nu eindelijk 5 jaar later heb ik bij mijn maat, want zo zie ik hem, mijn laatste examen kunnen halen.

Viktor is iemand die echt de tijd voor je neemt en je echt laat geloven dat je het kan! Je staat al met 1-0 voor als je dat examen ingaat. Ik heb een korte ervaring met Less=More maar een lange ervaring met Viktor en hele goede ervaringen.

Vik bedankt, en we zien elkaar vast nog wel!

Melvin Regeer.


Mandy van der Ende

Vertelt 18 juni 2018:

Als je van (en als) een baas wilt leren motorrijden, is er sowieso maar 1 optie en dat is Less Is More eindbaas Viktor Steinfelder!

Als ik Vik zou moeten omschrijven komt professionele, ervaren,geduldige en relaxte instructeur met ongekende liefde & passie voor motorrijden (en zijn gezin!) en met een flinke dosis droge humor wel een beetje in de buurt.

Tijdens de lessen die ik heb gehad heb ik ongeveer alles meegemaakt;bloed, zweet, tranen, lachstuipen, 30 graden, -10 graden, zeikregen, dagen dat ’t totaal kut ging en dagen dat alles samenkwam. Maar één ding bleef altijd hetzelfde: een chille Vik die er altijd gewoon een feest van maakte!

Ik voelde me altijd super safe op de weg met Vik die een beetje om me heen manoeuvreerde op z’n speed triple, terwijl hij naast alle instructies en adviezen over de verschillende situaties (en het af en toe er op wijzen welke fouten andere weggebruikers eventueel gaan maken, waar je als motorrijder op bedacht moet zijn) de oren van m’n kop praatte over zijn gezin en de meest random flauwe grappen maakte.

Bovendien is Vik niet alleen tijdens je lessen, maar ook daar omheen betrokken bij je ontwikkeling op alles wat met motoren te maken heeft; advies over het kopen van kleding en motoren, welke motoren écht niet (of juist wel) kunnen, vragen over theorie ook gewoon ’s avonds op de app en ook na het halen van je rijbewijs eventueel nodige hulp mocht je bijvoorbeeld je eerste motor hebben gekocht en stilstaan langs de weg omdat je blond bent en je benzinekraantje niet hebt opengedraaid (zomaar een willekeurig voorbeeld).

Kortom, een mega topper en als je je motorrijbewijs wilt gaan halen, echt, doe het bij Vik. Top lessen gegarandeerd!


Joeri Gordijn

Vertelt 04 april 2018:

“Niemand. Maar echt, niemand. Had ooit verwacht dat ik ooit nog achter het stuur zou kruipen. Vijf jaar geleden gooide ik er namelijk na tientallen uren rijles en een keer of drie zakken het bijltje bij neer. Autorijden, rijleraren, examen doen. Niets voor mij. Ik zou net als mijn ouwe pa rijbewijsloos oud worden.

Maar. Zo’n twee jaar geleden slaagde er plots de ene na de andere vriend(in) voor zijn/haar rijbewijs. Zelfs de personen die – net als ik – verbannen waren naar de bijrijdersstoel. Zelfs degene die naar mijn mening motorisch (hehe) nóg minder onderlegd zijn dan ik ben. Allemaal bij dezelfde rijleraar. Er bleek in Den Haag een wonderkind rond te rijden, een wonderkind van zo’n twee meter.

“Joeri, je moet ook les nemen bij Vik” kreeg ik in het half jaar daarna van al die vers geslaagde vrienden te horen. Dat heb ik toen gedaan en dat was de beste keuze van 2017. Want na flink wat lessen, eigenlijk helemaal opnieuw beginnen, ben ik in één keer geslaagd. Autorijden vind ik nu zelfs leuk. En die rijlessen trouwens ook.
Viktor is rustig maar niet apathisch, wordt niet boos als je een foutje maakt maar legt je wel uit hoe je volgende keer wat anders zou kunnen doen. Hij neemt jou en jouw tijd serieus. Daarnaast lach je je ook nog eens helemaal kapot met hem. En sinds hij een muzikale vriendin (en leerlingen) heeft, heeft hij ook een steeds betere muzieksmaak. Ik denk dat zelfs mijn pa bij Viktor af zou kunnen rijden. Beste. Rijleraar. Van. Den. Haag.”


Belle Brand

Vertelt 11 februari 2018:

Weer of geen weer. Altijd stond hij perfect op tijd met de auto voor de deur. Ook als ik m’n dag niet had, ik kwam altijd weer met een glimlach de auto uit. Viktor weet als geen ander hoe hij jou het vertrouwen moet geven in de auto. Ik geloofde er totaal niet in dat dit mij zou lukken. Beetje gespannen zat ik dan achter dat stuur, maar zodra er dan een kerstliedje op de radio kwam, gingen we helemaal los. Nog steeds staat ons duet voor Idols op het programma.

Als er dingen niet gingen zoals het moest, konden we serieus bespreken hoe het wel moest en er hard om lachen. Viktor stelt je op je gemak in z’n auto, dus sta je volledig scheef ingeparkeerd? Dan probeer je het gewoon lekker rustig nog een keertje!

Veel plezier gemaakt met hem in de auto en dat met geweldig resultaat. Zo hard en veel lachen tijdens je rijlessen is denk ik bij geen andere rij instructeur mogelijk!

Met veeeeeeeel groetjes van Bel!!!


Josephine Abdellatif

Vertelt 30 januari 2018:

Met Mr.Steinfelder zijn rijlessen nooit saai. Gezellige tunes, een relaxte atmosfeer en duidelijke uitleg zijn altijd aanwezig in deze leuke lesauto en dat maakt al het verschil. Als je aan mensen vraagt hoe zij hun rijlessen vonden, hoor je vaak iets in de richting van “helemaal niks”. Maar bij de lessen van Viktor denk ik aan een super leuke tijd en lessen die mij ontzettend hebben geholpen. Al met al, zeker een aanrader!


Daniel Spaans

Vertelt 23 januari 2018:

Wat een topper is Viktor! Bij hem was ik aan het juiste adres. Hij heeft geduld, luistert goed en legt duidelijk uit. Precies wat ik nodig had om van het motorrijden een succes te maken, want makkelijk is het zeker niet. Viktor geeft je vertrouwen en stoomt je klaar voor de examens. Niet voor niets dat het gelukt is om voor beide examens in één keer te slagen en dat nog wel in de winter. Ik heb genoten van de lessen en kijk er naar uit om alleen de weg op te gaan. Thanks Viktor!


Aga Ciach

Vertelt 12 december 2017:

Veel mensen vergeten hun lesperiode liever gelijk na het behalen van het rijbewijs. Niet als je bij Vik rijdt hoor! Ik mis de lessen zelfs. Wat een topper als persoon en leraar! Ik beveel liever een wachtlijst aan bij Less is More dan direct starten bij een andere rijschool. Het is het echt waard! Vik heeft het niet voor niets zo druk. Elke oud leerling beveelt hem enorm aan.
Ik had me geen betere en gezelligere rijleraar kunnen wensen. Vik is erg betrokken bij je vooruitgang, geïnteresseerd en altijd in een goede bui.
Zelfs op momenten dat ik met klamme handjes achter het stuur zat lukte het Viktor mij relaxed te krijgen en leerzaam en met plezier de les uit te rijden.
Maar ook al is er veel ruimte voor gezelligheid in de Yaris, Vik houdt je rijvaardigheid wel strak en uit elke les haal je 110%.
Hij heeft een rustige en duidelijke manier van lesgeven.
Ik denk met heel veel plezier terug aan mijn lessen en ik weet zeker dat ik door Viktor zijn manier van lesgeven nu met zoveel zelfvertrouwen, kunde en nu ook veel plezier achter het stuur zit met mijn rijbewijs op zak. Overigens in één keer gehaald ook.
Ook mij zie je ooit weer terug bij Less is More Vik, maar dan voor mijn motor rijlessen 🙂

Less is More: AANRADER!

Groetjes! Aga


Anyck Esselink

Vertelt 06 december2017:

Vik is echt een topper. Ik heb destijds mijn A1 bij hem gehaald en recent A(80), en ik heb telkens op en neer gereisd vanuit Utrecht om voor die laatste A(80) weer bij hem te kunnen lessen. Het was de extra tijd,
moeite en paar centen zeker waard. Ondanks dat examens echt niet mijn ding zijn, heb ik ze nu mooi allebei in één keer gehaald. Hij geeft relaxt les, schenkt extra aandacht daar waar het nodig is, is gezellig en let op de details. Als hij tevreden is over je les, weet je zeker dat je het goed hebt gedaan. Vik is echt een instructeur met een goed hart
en hij geeft nét dat beetje extra.

Bedankt voor alles, Vik!


Lotte Mol
Vertelt 04 december 2017:

Hele leerzame en leuke lessen bij Vik gehad. Altijd op mn gemak gevoeld in de auto en vooral veel gelachen. Bedankt voor alle leuke lessen!

Groetjes,
Lotte MolMignonne Lenoir
 

Vertelt 01 november 2017:

Met Viktor in de auto is het altijd een feestje! Wanneer ik werd opgehaald met de (altijd schone) lesauto en een dikke glimlach op Viktors gezicht, was er altijd genoeg tijd voor een gezellig praatje. Uitleg wordt gestructureerd en op een rustige manier gegeven waardoor het rijden gemakkelijker wordt gemaakt. Heb je moeite met een specifieke handeling? Viktor geeft genoeg ruimte en uitleg om datgene tot in de puntjes te oefenen en verbeteren. Afspraken maken gaat ook flexibel en het ophaal- en afzetadres hoeft niet standaard hetzelfde te zijn. Ideaal als je de ene keer van werk, en de andere keer van huis moet worden opgehaald. Voor het rijexamen wordt ook altijd een extra lesje ingepland, zodat je met een chill gevoel aan het examen kan beginnen! Het nadeel is wel dat nu dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, het ook een stuk minder gezellig is in de auto!

Thanks voor de lessen Viktor!


Alana van der Horst vertelt 16 oktober 2017:

Less=more, all I need to say!

Viktor is een super instructeur, die zijn manier van lesgeven aanpast aan wat jij nodig hebt! Niet alleen heeft hij mij leren rijden, al zijn lessen waren ook onwijs gezellig! Van discussies, tot goede gesprekken en niet te vergeten: heel veel lachen!! Viktor wist precies hoe hij dingen aan mij moest uitleggen én had ook het geduld om het meer dan één keer uit te leggen ?. Ook wist hij precies wat ik nodig had om ontspannen achter het stuur te zitten, waardoor ik uiteindelijk zeker genoeg ben om zelf te rijden! Bedankt!

Groetjes Alana


Marijn de Vriesvertelt 25 juli 2017:

LESS=MORE  kan ik zeker aanbevelen aan iedereen die graag snel en op een leuke manier zijn rijbewijs wil halen.

Rijles bij Viktor is namelijk super leuk, gezellig en ook zeer effectief.

Hij geeft naar mijn mening heel goed les. Hij zorgt er voor dat je je op je gemak voelt in de auto en geeft op een ontspannen manier aanwijzingen en tips tijdens het rijden. Ook is hij super flexibel in het plannen van de lessen, hij haalt je op waar jij wilt (mits het in de regio is)! Dankzij Viktor ben ik voor zowel het theorie als praktijk examen in 1 keer geslaagd!! Helemaal TOP!

Wil jij dit ook? Kies dan voor Viktor Steinfelder van LESS=MORE


Sophie Verbeekvertelt 15 juni 2017:

Hoe zijn rijlessen bij Less Is More? Het is moeilijk om ergens te beginnen maar mijn start en eindpunt van de hele reis naar mijn rijbewijs, was toch echt bij Viktor Steinfelder. Bij Less Is More voel je je op je gemak in de auto. De simpele uitleg, het oog voor detail en een dosis goede humor zorgen ervoor dat je effectieve / leuke rijlessen hebt. Bij de lessen van Viktor weet je precies weet wat je aan elkaar hebt. Viktor zegt waar het op staat en daar heb je als leerling enorm veel aan. Door Viktors duidelijke uitleg en chille playlist voel je je al snel comfortabel met autorijden, en zo heb je snel je rijbewijs gehaald!

Bij Less Is More krijg je rijlessen die bij je passen en die je geven wat jij wil;
Snap je niet hoe je moet inparkeren? Dan tekent Viktor het even uit. Krijg je je theorie maar niet in je hoofd? Viktor stampt het er wel in. Rij je onzeker en zonder pit (zoals ik deed)? Dan geeft Viktor geeft je wat hete pepers.

Bij Less Is More leer je niet alleen hoe je zo snel mogelijk je examen haalt, je leert er écht autorijden!


Joëlle Demeijervertelt 13 mei 2017:

Zo blij dat ik ben gaan lessen bij LESS=MORE!
Geweldige instructeur die altijd enthousiast alles uitlegt aan je. Al gaat er iets mis, Viktor blijft altijd relaxt en legt het rustig en duidelijk uit zodat je het goed kan oplossen. Zelfs op de vroege brakke ochtenden hangt er een super gezellige en ontspannen sfeer in de Yaris!
Ook op momenten dat het niet zo lekker ging sleepte Viktor mij er weer helemaal doorheen!

 

Ik zou iedereen LESS=MORE aanraden en ga nu zelf lekker de weg op met een zelfverzekerd gevoel!

Thanks Vik! Ik ga het missen! 🙂

Groetjes Joëlle


Dennis Henriquesvertelt 06 maart 2017:

Viktor has definitely exceed what is normally considered to be a good service. Respectfull, honest and reliable are proper descriptions for this instructor. The friendly part came as a bonus. LESS=MORE  is for sure a recommendation I will give to all my friends. Soon I will be a customer again for the motorcycle license 🙂


Matteo Iannellavertelt 21 februari 2017:
Ik heb een tijdje gedaan over het halen van mijn rijbewijs. Dat was niet altijd makkelijk. Gelukkig heeft Viktor er altijd voor weten te zorgen dat er een glimlach op mijn gezicht bleef. Rustige gozer, kan je altijd mee lachen. Ik ben erg blij dat ik bij LESS=MORE mijn rijbewijs heb gehaald. Ik kan het iedereen aanraden.


Jantien Hoflandvertelt 18 februari 2017:
Na een hele hoop rijlessen en meerdere gezakte examens kwam ik via via bij Viktor van LESS=MORE terecht. De eerste les gratis, handig om te kijken of er een klik is. En de klik was er, de rijlessen die volgde waren gezellig, confronterend op een juiste manier en leerzaam. Viktor heeft mij mijn zelfvertrouwen in het rijden terug gegeven en dit was precies wat ik nodig had om bij hem in 1x te slagen. Ik raad mijn vrienden (en anderen) zonder rijbewijs aan om bij hem rijlessen te nemen!


Tamara Roeleveldvertelt 07 december 2016:

Na een slechte start bij een andere rijschool ben ik via via bij Viktor LESS=MORE uitgekomen. “Het is echt een relaxte gozer” werd mij verteld en gelijk had ze zeker! Gelijk vanaf les 1 was het gezellig in de auto en dit is precies wat ik nodig had om ontspannen achter het stuur plaats te nemen. En wanneer het iets minder ging, nam Viktor alle tijd om het toe te lichten op een super relaxte en positieve manier, heel fijn! Ik raad LESS=MORE dan ook bij iedereen aan wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hele goede maar ook zeker hele gezellige lessen met een super relaxte rij instructeur 🙂

De lessen van Viktor hebben er voor gezorgd dat ik het rijden echt leuk ben gaan vinden, ik ga de ritjes in de Yaris zelfs een beetje missen! Nogmaals heel erg bedankt voor de lessen & gezelligheid Viktor!

Groetjes Tamara


Zora Kopsvertelt 05 december 2016:

“Best knap als een leerling haar adem het hele examen in kan houden he?!” zei Viktor aan het eind van mijn tweede examen. Wat had hij gelijk, wat een spanning, maar wauw wat heeft hij me er goed door heen geloodst. Les(s) is more, maar echt!! De lessen die Viktor gegeven heeft hebben mij leren auto rijden maar bovenal heeft hij er met name voor gezorgd dat ik op mijn meest ontspannen (lees: nog steeds super gestresst) mijn examen kon halen. Van de eerste keer afrijden hebben we samen geleerd dat het toch spannender voor me was dan ik gehoopt had. Viktor ik vind je echt een top instructeur, de lessen waren kwalitatief hoog en de sfeer leed daar niet onder. Ik denk dat je de vroege ochtend lesjes niet zult missen!

Groetjes Zora 🙂


Celine van Berkelvertelt 17 november 2016:

Mijn ervaring  bij LESS=MORE is top, Ik ben weggaan bij mijn vorige rijschool en kwam via een vriend bij Viktor terecht. Er was meteen een gezellig klik en hij stelt je altijd op je gemak. Zit je even niet zo lekker in je vel, hij heeft altijd wel een heel gezellig praatje. Er vallen geen awkward stiltes in de auto en er staat altijd een lekker muziekje op. Hij zegt ook meteen als er iets fout of goed gaat, beide brengt hij op een hele chille en rustige manier. De auto rijdt ook helemaal top.

Als je in 1x wilt slagen moet je zeker naar LESS=MORE gaan echt een aanrader voor iedereen, Ik zeg doen! ? nogmaals heel erg bedankt Viktor!

Groetjes Celine


Alisa Weggelaarvertelt 29 september 2016:

Ik ken Viktor al van motorrijlessen en wist dat die lessen ook altijd goed verzorgd waren. Na flink gespaard te hebben toch maar besloten om ook mijn autorijbewijs te gaan halen. Ik wist dat hij voor zichzelf was begonnen en ik kon dan ook meteen terecht voor een gezellig proeflesje. Ik zou iedereen aanraden om bij Viktor te gaan lessen! De lessen zijn leerzaam en ook nog eens gezellig, waardoor het elke keer weer een feestje was. Maar na 40 uur flink zwoegen, heb ik wel mijn rijbewijs in één keer gehaald!


Nadine Maarabavertelt 27 september 2016:

“Ik heb bij Less is More in 1x me rijbewijs gehaald! Ik ben zo blij dat ik meteen heb gekozen om bij Viktor te gaan rijden. Ik was heel lang  bang om uberhaupt rijlessen te nemen en bleef het dus ook steeds uitstellen. Maar vanaf de eerste les bij Viktor voelde ik me volledig op m’n gemak en vond ik rijden ook meteen heel erg leuk”.  Hak de knoop door en kies ook voor LESS=MORE!


Stefanie Schumanvertelt 10 augustus 2016:

Naar al twee keer gestopt te zijn met autorijlessen en heel wat jaartjes veder dacht ik nu ga ik er voor!

Toen ik via via hoorde dat Viktor zijn eigen rijschool was begonnen LESS=MORE twijfelde ik geen moment en heb ik Viktor direct opgebeld. Proefles was zo ingepland en nu ging ik er weer voor! De lessen waren altijd erg gezellig en natuurlijk ook leerzaam!

Als ik iets niet begreep van in de auto of met je theorie nam Viktor altijd de tijd om dit rustig uit te leggen “vaak” snapte ik het gelijk soms duurde dit wat langer:P Ook waren er wel eens discussies in de auto en waren we het niet altijd met elkaar eens, toch stapte ik altijd met een goed gevoel de auto weer uit!

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald!! Dit heb ik natuurlijk aan mezelf te danken 😛 Maar zonder de hulp van Viktor was dit mij niet gelukt!

Viktor, LESS=MORE ga zo door!! 😀


Anna Herngreenvertelt 8 augustus 2016:

Ik zou Viktor aan iedereen aanbevelen als rijleraar! Ik kijk met een heel goed gevoel terug op mijn rijlessen bij LESS=MORE. Niet alleen weet Viktor alles goed en duidelijk uit te leggen, ook zorgt hij voor een ontspannen sfeer en voel je je als leerling direct veilig in de auto. Viktor kan goed ouwehoeren en het is altijd supergezellig in de auto, maar ook als het even wat minder gaat heeft hij daar aandacht voor en is er tijd voor een kleine koffiebreak en adempauze. Ik denk dat je weinig rijleraren tegenkomt die zo betrokken zijn bij hun leerlingen (hij leek uiteindelijk nog blijer dat ik het examen haalde dan ikzelf!). De communicatie gaat heel soepel: je plant je lessen in via whatsapp en je krijgt ter bevestiging nog netjes een uitnodiging in je mail. In het inplannen van je lessen is veel flexibiliteit mogelijk, zowel qua locatie als qua tijdstip. Al met al: LESS=MORE is zeker een aanrader!


Arlette Dophemontvertelt 19 juli 2016:

Viktor is een hele fijne rijleraar!

 Vanaf de eerste les een fijne en veilige sfeer in de auto. En of je 1 uur of 2 uur lest….het is altijd beregezellig en leerzaam! En mocht het even niet lekker gaan tijdens je les blijft Viktor geduldig en stelt je op je gemak waardoor je weer met een lach door gaat. En wil je even 10 minuten pauze voor een kopje koffie is dit ook geen probleem!
Een les inplannen gaat super snel, je stuurt een berichtje & je ontvangt direct een bevestiging per email.
 Ik raad iedereen aan om bij LESS=MORE te gaan rijden. Succes en plezier 100% gegarandeerd!!
Ik ga je grapjes en gezelligheid in de auto missen! Ga zo vooral door!

Julius Iannellavertelt 13 juni 2016:

Nooit gestrest en altijd in een goede bui, dat is Viktor! Een aantal weken terug was ik op zoek naar een goede rijinstructeur. Al snel kwam ik bij Viktor terecht omdat ik bij hem ook al het rijbewijs voor mijn scooter had gehaald. Ik kon me nog herinneren hoe leuk de lessen toen waren. Dus besloot ik om ook mijn autorijbewijs bij hem te halen. De lessen bij Viktor zijn leerzaam en gezellig. Door zijn rustige en duidelijke manier van les geven leerde ik elke les nieuwe dingen. Ik heb een hoop geleerd, veel gelachen en goede muziek gehoord. Soms hadden we samen de grootste lol om mijn klunzige acties. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald bij LESS=MORE en zal deze leuke ervaring nooit vergeten!


Nina van Essenvertelt 04 mei 2016:

Na een pauze van bijna vijf jaar toch maar weer begonnen met het nemen van rijlessen. Via via kwam ik terecht bij Viktor, een hele opluchting voor mij na al die slechte ervaringen met rijscholen in het verleden. Bij LESS=MORE begon ik autorijden steeds leuker te vinden en had ik het idee dat ik ook echt veel ontwikkelde. Viktor is super flexibel, je kan bijna altijd rijden wanneer, hoe vaak en hoe lang je wilt en als je op tijd bent kunnen plaatsen en tijden ook altijd nog aangepast worden. Ik wil hem bij deze nog even bedanken voor al het geduld en de gezelligheid in de auto en ik raad hem zeker aan iedereen aan!


Katharina Bergervertelt 29 maart 2016:

Ik vond het halen van mijn rijbewijs zo spannend, dat ik me afvroeg waar mijn grootste slagingskans zou zijn. Mijn scooterbewijs was in een keer gelukt dankzij Viktor, dus toen ik voor mijn autorijbewijs ging heb ik me meteen bij hem ingeschreven. Het was altijd erg gezellig achter het stuur hoe chagrijnig, brak, blij of moe ik ook was. Altijd weer een feestje, wie wil dat nou niet? Feestelijk en leerzaam het rijbewijs halen.

Je lesjes inplannen was ook geen probleem, want elk weekend krijg je een appje en je bent zo ingeroosterd wanneer je kan/wilt rijden!!

Veel rijplezier??  LESS=MORE geef het door !! Groetjes Kina.


Douwe Bleekervertelt 13 februari 2016:

Al bij mijn scooterrijbewijs heeft hij laten zien dat hij weet hoe het moet. Vijf maanden terug zag ik dat Viktor was overgestapt naar het geven van autorijles. Op dat moment twijfelde ik geen moment, en stuurde ik een berichtje via facebook. Dezelfde avond was de eerste rijles al gepland.

Vanaf het eerste moment dat ik in de auto stapte bij Viktor was het gelijk gezellig. Hij stelt je op je gemak, waardoor de spanning voor de eerste les bijna direct verdwijnt. Ook als je les even wat minder gaat, blijft Viktor positief en geduldig, waardoor je snel door dat dipje heen komt. Zeker vlak voor mijn examen, was het heel relaxt in de auto waardoor ik zelfverzekerd mijn examen in ging.

Het plannen van de lessen gaat super makkelijk, via whats-app of direct in de auto, het kan allemaal. Ook fijn is de digitale bevestiging die hij je stuurt, waardoor de les direct in je mobiele agenda staat.

Het is eigenlijk jammer dat de lessen nu al voorbij zijn, omdat het zo leuk was. Maar nu mag ik zelf de weg op waar ik Viktor ook nog wel tegen zal komen. Dus als je een gezellige sfeer wilt in de auto en regelmatig in een deuk wil liggen, maar toch snel en goed je rijbewijs halen, dan zit je bij Less=More helemaal goed.


Arjen van Diggelenvertelt 03 februari 2016:

2,5 jaar geleden hielp hij mij al aan mijn scooterrijbewijs.

Viktor’s relaxte, geduldige manier van lesgeven met hier en daar wat grappen bevielen mij toen al erg goed.

 Een paar maanden terug wilde ik mijn autorijbewijs gaan halen, en toevallig zag ik op facebook voorbij komen dat Viktor dit ook deed. Ik twijfelde geen moment om weer deze chille gozer als mijn rij-instructeur te hebben, en van deze keuze heb ik ook zeker geen spijt. Want wat wil je nog meer dan je rijbewijs in één keer halen bij een instructeur die er alles aan doet om dit voor elkaar te krijgen?
Het lessen inplannen gaat simpel en flexibel via WhatsApp, 2 uur achter elkaar lessen is ook geen probleem. Hij kan je ophalen of afzetten bij je school of je werk. Tijdens de lessen is hij niet alleen aanwijzingen aan het geven, hij vertelt over leuke dingen en is zelf ook nog eens een goed luisterend oor. Ik raad iedereen Viktor sterk aan als rij-instructeur.
Less=More, daar moet je wezen.

Stefan Jungvertelt 07 januari 2016:

Ik ben bij Viktor gaan rijden omdat ik zijn lesauto in mijn buurt geparkeerd zag staan. Na het eerste telefoongesprek ging het snel, een paar dagen later maakte ik de eerste meters tijdens de proefles.

Na de gratis proefles was ik erover uit. Viktor wordt mijn rijlesinstructeur en ik raad iedereen aan om bij Less=More te leren auto rijden. Viktor is een zeer bekwaam rijinstructeur met veel ervaring, dat merk je ook tijdens de lessen.

De sfeer in de auto is ongedwongen, relaxed,, gezellig, humorvol, goede gesprekken, slechte gesprekken, eerlijkheid, lekker muziekje op de achtergrond maar belangrijker nog, leerzaam. Viktor helpt waar nodig ook al zegt hij het voor de 20e keer hij blijft geduldig.

De lessen inplannen heb ik via WhatsApp gedaan en je krijgt netjes de bevestiging per e-mail toegestuurd.  Ook met een full-time baan, zoals ik, zijn de rijlessen goed in te plannen. Al met al ben ik uiterst tevreden over Viktor en Less=More en ik raad nogmaals aan iedereen aan om bij Less=More te gaan lessen.

Achterbuurman, ik heb een hele leuke tijd gehad en natuurlijk het rijbewijs!!


Cuno Engwerdavertelt 15 december 2015:

Ik heb LESS=MORE gevonden via via. Gelukkig maar, want ik heb nu mijn rijbewijs en had een erg leuke tijd met Viktor. Het begint al met hoe makkelijk je een rijles plant. Gewoon heel erg van deze tijd via de mail of whatsapp en that’s it. Ik had het een periode heel erg druk en daar konden we heel makkelijk uiteindelijk omheen plannen. Dan wordt je opgehaald en Viktor heeft altijd een lach op zijn gezicht. Dus als je een keer geen zin in je rijles had, zorgde Viktor dat je weer zin kreeg. Je leert heel snel en veel van Viktor. Hij is duidelijk in zijn aanwijzingen en stimulerend om alles perfect te leren. Als je er even niks meer van snapt doet Viktor het even voor. Het is altijd gezellig in de auto, met een lekker muziekje op de achtergrond en leuke gesprekken met Viktor. Je ligt soms in een deuk. Ik heb erg genoten van mijn rijles tijd en ben daarom enorm blij dat ik rijles heb gekregen van Viktor. Ik heb nu mijn rijbewijs en er volgen nog velen bij Viktor Steinfelder – LESS=MORE!!


Elsvertelt 19 oktober 2015:

Bij Viktor less(en) = more dan alleen rijden.

Het is leerzaam, erg gezellig en een slimme keuze! Viktor is een hele fijne rijleraar. Hij probeert je op verschillende manieren het rijden aan te leren. Hij neemt de rust om dingen uit te leggen, doet handelingen voor, laat jezelf nadenken over ervaringen en situaties op de weg en hij laat jou het rijden zelf uitproberen en ervaren.   Naast dat je op verschillende manieren goed leert rijden zorgt Viktor ook voor een fijne sfeer.  Je kletst gezellig wat, ligt regelmatig samen in een deuk en je bent er zeker van dat jij je lesauto uitstapt met een glimlach op je gezicht (ook als het rijden een keertje wat minder gaat). Ten slotte is het een slimme keuze om bij Viktor te gaan lessen omdat hij heel flexibel is bij het in plannen van jouw rijlessen en de prijs/kwaliteit verhouding uitzonderlijk goed is.  Ik raad iedereen aan om bij LESS=MORE te gaan rijden. Succes en plezier gegarandeerd!

Viktor bedankt voor alle leerzame en leuke lessen.


Lisanne van Heckvertelt 21 september 2015:

Ongeveer een maand geleden ben ik bij Viktor gaan rijden. Ik leste ervoor bij een andere rijschool, maar ik kwam er na een veel te lange tijd achter dat die instructeur mij niet kon geven wat ik nodig had. Uiteindelijk de overstap gemaakt naar Viktor en dat was een hele goede beslissing! Viktor legt alles op een rustige manier uit, blijft relaxt en zorgt ervoor dat het altijd gezellig is in de auto! Hij heeft mij in een korte tijd al voor een groot deel van mijn angst afgeholpen, waardoor ik weer met een lekker gevoel in de auto zit. Dat wat mijn vorige leraar niet lukte, lukt Viktor in een hele korte tijd! Daarbij is hij erg flexibel en is het voor hem geen probleem om je elke keer op een andere locatie op te halen. Hij plant samen met jou, dus het kan geheel naar jouw wens. Ben je op zoek naar een gezellige rijleraar die flexibel is, op een professionele manier rijles geeft en waar het altijd een feestje is in de auto? Neem dan les bij Viktor Steinfelder- LESS=MORE!


Duco ter Steegevertelt 2 juli 2015:

Drie maanden geleden ben ik begonnen met autorijles bij Viktor. Ik kende Viktor al, omdat ik m’n motorrijbewijs bij hem heb gehaald en het leek mij daarom leuk om ook m’n autorijbewijs bij hem te halen! Viktor z’n manier van rijles geven beviel mij zeer goed, omdat hij tijdens de lessen goed corrigeerde, alles duidelijk en rustig uitlegde, maar het ook altijd gezellig was tijdens de lessen! Elke les leerde ik weer nieuwe dingen en het plannen van lessen was ook flexibel, omdat je bijvoorbeeld op andere locaties opgehaald kon worden. Ik heb m’n rijbewijs op 2 juli 2015 in een keer gehaald en kijk met veel plezier terug op de afgelopen 3 maanden. Kortom, rijles bij Viktor Steinfelder – LESS=MORE is TOP!


 

 

"Haal jouw rijbewijs op maat"