Wie ben ik

Hallo ik ben Viktor Steinfelder

Ik ben geboren in Voorburg op 28 maart 1987
Vanaf mijn geboorte  werd ik al bezig gehouden met voertuigen zowel motoren als auto’s.
Toen ik 2,5 jaar oud was zat ik al in het zijspan richting Zuid-Spanje

       Er stond altijd wel een auto of motor bij ons voor de tent op de camping toen. Als mijn ouders mij dan even kwijt waren was ik onderweg naar de auto of een motor. Jaren later kwam de brommer. Je wereld vergroten en zelf ergens op uit gaan. Niet meer afhankelijk zijn van het OV of mensen die je ergens heen moeten brengen. Dat was de eerste stap richting de volwassen wereld.

28 maart 2005 ik werd 18 jaar en ja toen kwam het auto-rijbewijs! Het moment dat ik de eerste meters mocht rijden in de auto ( natuurlijk wel met mijn instructeur naast mij ) waren spannend maar toch ook echt wel heel gaaf. Er komt heel veel op je af en je eigen wereld wordt ineens nog groter!

Na een spoedcursus stond ik op 14 april 2005 met mijn moeder bij het gemeentehuis in de rij te wachten om mijn rijbewijs op te halen. Destijds kreeg je nog direct je rijbewijs en kon je dus meteen zelf rijden. Het moment dat je zonder instructeur de weg op mag. Ik heb er één woord voor: GEWELDIG! Dat vergeet je nooit meer en vanaf dat moment wist ik het al snel: Ik word rij-instructeur!

IMG-20160809-WA0015
Marlou Westhoff: hier net geslaagd. Ze kon het zelf nog niet geloven maar het rijbewijs is binnen!!

Dit gevoel is zo verschrikkelijk gaaf ik ga er voor zorgen dat ik samen met andere mensen dit gevoel kan delen.  Ik heb van mijn woord een daad gemaakt en de opleiding tot rij-instructeur afgerond. 19 jaar oud en ik gaf zelf les in de auto. Vandaag de dag geniet ik nog steeds van het omgaan met mensen en om samen te werken naar dat geweldige moment: Het auto rijbewijs!!

 Op een leeftijd van 21 (in die tijd mocht je voor het zware motorrijbewijs vanaf 21) ben ik ook gelijk begonnen met het motorrijbewijs halen.  Direct gevolgd door de instructie opleiding.
Veel km’s gemaakt op veel verschillende motoren in alle omstandigheden om zo goed mogelijk te kunnen voelen wat wel fijn is en waar mijn eigen voorkeur naar uit ging. Hoe gaaf is het om terug te kijken op een mooie tijd op twee wielen of vier. Negen jaar later April 2017 start ik voor mij zelf met de motor lessen. Ik ga nog veel personen het heerlijke gevoel van vrijheid aanleren. zowel op twee als vier wielen.

Een training op het TT-Assen Circuit. 07-08-2018